WGA JE ZPĚT

Vážení přátelé i nepřátelé,
1.března uplyne 5 let od založení WGA. Začali jsme dobře a doufali jsme, že pomůžeme vyřešit problémy psího dostihového sportu. Veškeré své úsilí jsme směřovali na podporu FCI a byli jsme připraveni spolupracovat. Bohužel nedostalo se nám žádné odezvy, ba naopak jsme museli přeorganizovat celou slibně se vyvíjející strukturu Národních subjektů WGA. Důvodem byl nespecifikovaný nátlak. Činnost WGA se utlumila. Důvod byl ale hlavně ten, že FCI skutečně začalo uvažovat o běhání na váhu. Bohužel, se ani neobtěžovali vytěžit naše zkušenosti. Dopadlo to, jak jsem očekával. Radost z toho nemám. Jelikož neschopnost řešit problémy pokračuje, rozhodli jsme se, že WGA svou činnost obnoví.
V roce 2021 zpracujeme veškerou potřebnou administrativu, v roce 2022 již začneme pořádat konkrétní akce. Tentokrát ale už separovaně a samostatně. Jednání se nebráníme, ale my ho nebudeme inicializovat.
Byly aktualizovány naše stránky, které nyní budou v českém jazyce, pouze důležité dokumenty budou i v anglickém jazyce. Integrovaný překladač je dostačující k pochopení textu. Na stránkách najdete kompletní historii včetně zveřejnění snahy o korespondenci s FCI.

Více se dozvíte v Informačním memorandu https://www.wgaeu.org/index.php/o-nas-2/

Mějte se hezky, Václav Holoch, prezident of WGA

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.